Ramona Gabor își dorește un copil, dar nu face acest pas. Care este motivul: „Ți-e și frică în ziua de azi”

04 08. 2024, 14:17

Ramona Gabor este într-o relație de lungă durată și își dorește copii. De ce nu a făcut sora Monicăi Gabor acest pas până acum. Iată ce a declarat!

Ramona Gabor s-a stabilit în Dubai de un deceniu și are o viață complet nouă acolo. Șatena este realizată atât profesional, cât și sentimental. Prin urmare, apariția unui nou membru în familie este tot ceea ce îi lipsește.

Ramona Gabor, despre copii

Ramona Gabor a fost invitată în podcastul lui Teo Trandafir și a abordat subiectul legat de apariția unui copil. Șatena susține că își dorește să își mărească familia cu un nou membru, dar nu este o prioritate pentru ea în acest moment. Mai mult, a vorbit despre cât de mult apreciază mămicile pentru munca depusă cu copiii lor.

„Încă nu am copii. Sunt deschisă, dar nu pot să zic că am acea dorință – ‘Vreau copii acum’. Sunt deschisă unei relații care să fie, în primul rând, armonioasă și cu pace. Nu avem planuri de copii. Noi suntem în acea categorie, momentan (n.r. a cuplurilor care nu își doresc copii). Bineînțeles, eu sunt deschisă, dacă ar fi să fac un copil. Eu ador copiii. Cred că sunt și destul de răbdătoare, în general, nu doar cu copiii. Am răbdare să se întâmple lucrurile, dar cred că aș fi foarte răbdătoare și cu un copilaș. Trebuie să recunoaștem că este o responsabilitate foarte, foarte mare, și admir mamele care reușesc să facă asta”, a declarat Ramona pentru sursa citată.

Ramona Gabor: „Toate ne dorim asta, dar, din păcate, ți-e și frică în ziua de azi.”

Ramona Gabor a mărturisit că are o frică în ceea ce privește aducerea pe lume a unui copil. Cauza ar fi relațiile eșuate pe care le are drept exemplu negativ în jurul ei.

„În schimb, dacă ar fi să am un copil, îmi doresc să fiu măritată, să am acea stabilitate. Mai puțin pe business și mai orientată spre familie. Toate ne dorim asta, dar, din păcate, ți-e și frică în ziua de azi. Văd în jurul meu atâtea prietene. Inițial, relația începe minunat, bărbații își doresc foarte mult să faceți copii și, apoi, se comportă ca și cum nu există. E trist, dar se întâmplă foarte des”, a mai spus sora Monicăi Gabor.

De ce s-a întors în România

Recent, Ramona Gabor a făcut o vizită meleagurilor pe care a crescut. Șatena s-a întors pentru a petrece timp împreună cu Irina Columbeanu, nepoata ei care a venit să își viziteze tatăl, pe Irinel Columbeanu.

„Am venit în România, în primul rând, pentru că nepoata mea a ajuns și ea, după șase ani, pe meleagurile noastre și am vrut să petrec timp cu ea. Ca fetele, dar și în familie, pentru că, de fapt, a fost în Bacău până acum”, a mai adăugat Ramona Gabor.

 

Sursă foto: social media